Problems with v3

HomeSupportImage StoreProblems with v3

Tagged: ,

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)
  • Author
    Posts
  • #44433

    ddumond
    Participant

    Here’s what I noticed so far…

    – Can’t log out of Galleries
    – Page Templates aren’t working!

    Please provide a fix quickly!

    Thank you!

    #44447

    bylawrence
    Participant

    The new version 3 now goes to a page for each photo, v2 was a popup with “Previous next Close” so the person could page through the images and when they clicked closed they where on the same page, now they must use the browser back arrow. Is this a problem or feature

    V3

    V2

    #44448

    Xpark Media
    Keymaster

    is a javascript error, I will look in to it, I will try to release a fix by Friday.

    #44450

    bylawrence
    Participant

    Thank you

    #44451

    Xpark Media
    Keymaster

    or you can download and update the javascript file from my site http://s1.xparkmedia.com/wp-content/plugins/image-store/_js/imstore.js

    #44453

    giorgiogu
    Participant

    Same problem, just installed V3 but the page templates are not working, looks like the default one is always active.

    Thanks for your help

    Giorgio

    #44454

    giorgiogu
    Participant

    An other little issue i have is that my theme is dark and when i click add to favorite or at to chart, it appear a white blank bar on top of the pics (where i guess there is the confirmation for the action).

    Thanks again for your help.

    Giorgio

    #44455

    Xpark Media
    Keymaster

    Giorgio,

    2 things that you can do, change the styles on your theme to overwrite the color overlay or use the colorbox plugin to change the “colorbox”  style

    #44457

    digitsoft
    Participant

    Originally with v3 I got a 304 error that never resolved, loaded the JS update above, and now get a lightbox that doesn’t display anything other than the ajax progress circle.

    Ideas?

    #44458

    Xpark Media
    Keymaster

    can you provide a link to your site? also make sure that your _key folder has reading permissions.

    #44461

    pnommensen
    Participant

    I am also having a major problem with the update of this plugin. When I try to go to the album page nothing shows up on the page at all even though there are galleries there. Do you have a solution for this? thanks!

    #44466

    giorgiogu
    Participant

    Thanks for your help, really appreciate it:

    I have made a test page with your plugin here:

    http://gm-studio.co.uk/galleries/gallery-prova

    I’m trying to change template and use one with no sidebar but look like it always use the default one.

    Thanks for your help

    Giorgio

    #44467

    giorgiogu
    Participant

    Sorry, my fault, one problem solved, if i sue the shortcode into a page, correctly the page template i want to use is selected 🙂

    Now i need to uderstand why the lightbox is not working

    Thanks

    GIorgio

    #44468

    giorgiogu
    Participant

    Sorry, new link to the test page:

    http://gm-studio.co.uk/gallery-test/

    #44469

    giorgiogu
    Participant

    uhm sorry, If i use the shortlink in the page look like only the gallery is displayed, but not the store 🙁

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 36 total)

You must be logged in to reply to this topic.