Shopping cart etc links do not work

HomeSupportImage StoreShopping cart etc links do not work

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #49410

    nigelbb
    Participant

    I have installed Image Store on a test site & it’s all looking good apart from the fact that the links to ‘Photos’ ‘Slideshow’ ‘Favourites’ ‘Price List’ & ‘Shopping Cart’ do not work.

    The problem appears to be that the plugin is adding ‘//?$’ as a sufficx to the permalink & I cannot edit this. SO the permalink is http://www.website.com/bit-I-can-edit & then ‘//?$’ So the link on the gallery page is like this www.website.com/galleries/bit-I-can-edit//?$/shopping-cart

     

    If I enter the URL without ‘http://abi.alicebarkertest.com/galleries/hanea-and-elgin-pre-wedding-photo-shoot ‘/?$’ it works.

    Here is a link to an example http://abi.alicebarkertest.com/galleries/hanea-and-elgin-pre-wedding-photo-shoot/

    #49455

    Xpark Media
    Keymaster

    I couldn’t access your site, but most of the time this is javascript error. Please check your site and you see any they need to be fix. disable plugins one by one to find the one that is causing the problem

    #49521

    nigelbb
    Participant

    I disabled every single plugin but still when I create a new gallery  //?$ is added to the end of each permalink & is impossible to edit out. I have re-enabled the plugins now.

    Please check the page to see the problem http://abi.alicebarkertest.com/galleries/hanea-and-elgin-pre-wedding-photo-shoot

    Please advise what else could be the cause of this problem.

    #49549

    Xpark Media
    Keymaster

    is your site a single site installation or a multi site installation?

    #49648

    nigelbb
    Participant

    It’s a single site installation.

    #49654

    nigelbb
    Participant

    If I use the default WordPress theme 2012 then it works but it does not if I use my chosen theme Village from http://themeforest.net/item/village-an-awesome-fullscreen-wordpress-theme/237812

    The Village theme has it’s own built-in Gallery called Galleries & I am guessing that there might be some conflict here with the plugin name. If I use the 2012 Theme then /?$ is not added to the permalink for the Image Store gallery.

    #49849

    nigelbb
    Participant

    Is there any chance of getting this fixed? It’s a showstopper. Here is an example of the problem http://abi.alicebarkertest.com/galleries/test-gallery/

    #49875

    Xpark Media
    Keymaster

    remove the front slash on your permalink structure, this should fix it there will be a fix on the next version.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.